Tuin%2D+en+akkerbouw+van+Aeres+Dronten+is+topopleiding
Nieuws
© CAH

Tuin- en akkerbouw van Aeres Dronten is topopleiding

De opleiding tuin- en akkerbouw van Aeres Hogeschool Dronten heeft het predicaat topopleiding. Dat blijkt uit de vandaag gepresenteerde cijfers van De Keuzegids.

De studenten zijn erg tevreden over de docenten en de aandacht voor vaardigheden. Ook de praktijkgerichtheid en het contact met het werkveld krijgt een uitstekende score. In de nationale Keuzegids hbo staan de beoordelingen van studenten over hun studie aan een Nederlandse hogeschool.

Ook de opleiding dier- en veehouderij van de hogeschool staat op nummer 1 in de Keuzegids hbo. De studenten zijn tevreden over de inhoud en over de praktijkgerichtheid van de opleiding. Daarnaast waarderen ze de inzet en het kennisniveau van de docenten.

Docenten scoren op veel items hoger dan landelijk het geval is. Vooral 'de betrokkenheid van docenten bij de studenten' en 'de kennis van docenten over de beroepspraktijk' scoren hoog. Evenals vorig jaar blijft 'uitdagend onderwijs' hoger scoren dan landelijk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 16°
  70 %
Meer weer