Van Vliet en Knoef leveren vaarzenkampioenen

Theo van Vliet uit Nieuwlande bij zwartbont en familie Knoef uit Geesteren bij roodbont leverden zaterdag de vaarzenkampioenen bij de HHH-show in Zwolle.

Van+Vliet+en+Knoef+leveren+vaarzenkampioenen
© Pieter Stokkermans

Van Vliet bracht hiervoor Giessen Charity 138 (V. Atwood) in de ring. In de volle IJsselhallen was de reservetitel bij zwartbont voor Gretha 95, de Doorman-dochter van Bloemen Melkvee uit Vredepeel. Hier was een eervolle vermelding voor Bons-Holsteins Koba 229, eveneens een Atwood-dochter, van Bons Holsteins uit Ottoland.

Bij de roodbonte vaarzen won Big Super Star 168, een Leonidas-dochter van Knoef. Hier was het reservelint voor Bossink Rika 631 (V. Tiger-Lily Ladd P) van Van der Kolk Melkvee uit Wierden. Jimm. Holstein Venetie 30 van John de Vries uit Boyl kreeg hier de eervolle vermelding.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  18° / 12°
  70 %
 • Zaterdag
  18° / 13°
  60 %
 • Zondag
  19° / 12°
  75 %
Meer weer