De+Heus+neem+Indonesische+voerfirma+over
Nieuws
© Landpixel.eu

De Heus neem Indonesische voerfirma over

Het Indonesische diervoederbedrijf Universal Agri Bisnisindo komt volledig in handen van De Heus voeders. Het bedrijf was in handen van een consortium van private aandeelhouders.

De partijen tekenden hiervoor vorige week de overeenkomst. Financiële details rond de overname zijn niet bekendgemaakt. Naar verwacht stijgt het volume van deze markt van 19 miljoen ton nu naar 22 miljoen ton in 2022.

Universal kent een jaarvolume van 300.000 ton in pluimvee-, vis- en garnalenvoer. De Heus heeft Kay De Vreese benoemd tot algemeen directeur van het bedrijf. Hij wordt hierin ondersteund door Ton Hovers, die zich zal focussen op de verdere groei van Universal in de vis- en garnalenmarkt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  21° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer