Tuinders kunnen middelenkast opschonen

Glastuinbouwbedrijven in de gemeentes Westland, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Waddinxveen en Zuidplas kunnen overtollige gewasbeschermingsmiddelen gratis af laten te voeren.

Tuinders+kunnen+middelenkast+opschonen
© Horticoop

In het kader van de actie 'Schone Kast, Opgeruimd staat netjes' kunnen zij zich tot 16 oktober aanmelden via onder meer de websites van toeleveringsbedrijven Horticoop, Mertens en Van Iperen.

De actie betreft middelen met een verlopen toelating of middelen die in een andere teelt wel een toelating hebben, maar geen toelating hebben voor gebruik in de huidige teelt van het bedrijf. Met het afvoeren van deze middelen op een veilige manier wordt voorkomen dat deze in het water of elders in het milieu terechtkomen.

Advies

Ondernemers die zich aanmelden ontvangen gratis advies tijdens het bezoek van een gewasbeschermingsadviseur over welke middelen afgevoerd kunnen worden. Deze worden door een centrale inzamelingsactie door een erkend afvalverwerkingsbedrijf opgehaald. De exacte datum wordt op een later tijdstip gecommuniceerd. De deelname is beperkt tot een maximum aantal bedrijven.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  20 %
 • Zondag
  22° / 16°
  90 %
Meer weer