PTC+ gaat verder als Aeres Tech

PTC+ Ede gaat per 1 oktober verder als Aeres Tech. Deze naam benadrukt de toekomstgerichte aanpak van Aeres Tech rond alles wat met koudetechniek en mobiele techniek te maken heeft.

PTC%2B+gaat+verder+als+Aeres+Tech
© Vidiphoto

De nieuwe naam onderstreept bovendien de verbinding met Aeres. Deze groep staat voor educatie, onderzoek en commerciële activiteiten.
Koudetechniek en mobiele techniek maken de laatste jaren een flinke ontwikkeling door. Binnen productieprocessen, de voedselketen, maar ook datacenters is er een toenemende vraag naar uitgebreide koelsystemen.

Voeden van wereldbevolking

Ook de mobiele techniekbranche staat voor grote uitdagingen. Denk aan het voeden van de groeiende wereldbevolking, de schaalvergroting en de robotisering. Vandaar dat zowel koudetechniek als mobiele techniek om een oplossings- en toekomstgerichte houding vraagt. De nieuwe naam Aeres Tech is de uiting van deze nieuwe aanpak.

PTC+ in Horst is vorig jaar verkocht en PTC+ Barneveld gaat in de toekomst verder onder de naam Aeres Cursus & Training. Vanaf 3 oktober krijgt de nieuwe koers vorm op www.aerestech.nl, de nieuwe website van Aeres Tech.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer