POV-voorzitter Ingrid Jansen directeur Stimuland

POV-voorzitter Ingrid Jansen volgt Wilco Pasman op als directeur van Stimuland. Dat is een onafhankelijke stichting die projecten op het platteland stimuleert, initieert en begeleidt.

POV%2Dvoorzitter+Ingrid+Jansen+directeur+Stimuland
© DIRK HOL

Stimuland is blij met de komst van Jansen. 'Het bevestigt de ambitie om in de komende jaren de vleugels wijder uit te slaan', zegt de organisatie in een reactie. Jansen is tot 1 december voorzitter van Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV), waar ze onlangs haar vertrek aankondigde. Tot eind mei was ze ook voorzitter van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV).

De in Noord-Brabant geboren Jansen studeerde bestuurskunde aan de Universiteit in Leiden en de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Eerder werkte Jansen als beleidsmedewerker voor de VVD-fractie in het Europees Parlement, als financial trainee op het Ministerie van Financiën en als senior beleidsmedewerker Financiën en Landbouw en Natuur voor de VVD-fractie in de Tweede Kamer.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Weer

Meer weer