Proeven+van+geitenvlees+op+%27Boktoberfeesten%27
Nieuws
© PixaBay

Proeven van geitenvlees op 'Boktoberfeesten'

Cooperatie Bio Goat Meat gaat 'Boktoberfeesten' organiseren. Ze doet dit samen met restaurants die biologische bokjes een warm hart toedragen.

De feesten zijn geïnspireerd op de Duitse Oktoberfesten met lange tafels, bierpullen, Duitse Schlagers, bokwurst und sauerkraut. Op de Boktoberfesten zijn allerlei soorten geitenvlees aanwezig. Mensen kunnen het ter plekke nuttigen of in pakketten mee naar huis nemen.

Zo kunnen consumenten de bokworst van Brandt & Levie worstmakers proeven of de traditionele satéh kamping bestellen.

Heerlijk

Het doel van de cooperatie is om het vlees van Nederlandse biologische bokjes op het bord van de Nederlandse consument te krijgen. Op een duurzame manier, dus zo kort mogelijk transport voor de dieren en regionale consumptie. Want, zo zeggen de aangesloten boeren: 'Het is de hoogste tijd dat Nederlanders ontdekken wat de rest van de wereld al lang weet. Biologisch geitenvlees is heerlijk, duurzaam en gezond.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  10° / 8°
  95 %
 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  80 %
Meer weer