In+de+rij+voor+gratis+tomaten
Nieuws
© archief

In de rij voor gratis tomaten

Consumenten stonden vrijdag in Honselersdijk in de rij voor gratis snacktomaten. Kwekerij Greenco gaf in totaal zes miljoen tomaatjes weg omdat ze door de overvloedige zonneschijn rimpels en deukjes hadden gekregen. Dat maakte ze onverkoopbaar.

De tomaten werden aangeboden via Marktplaats.nl en dat was niet zonder resultaat. Al voor de afhaalactie officieel van start is gegaan, staan er mensen in de rij. De belangstelling heeft ondernemer Ab van Marrewijk van Greenco verbaasd, zo laat hij optekenen in het AD.

Behalve in Honselersdijk waren de tomaten ook af te halen in Someren, Middenmeer, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  24° / 17°
  10 %
 • Donderdag
  22° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  24° / 11°
  10 %
Meer weer