Grote+brand+in+graan+zorgt+voor+overlast
Nieuws
© De Vries Media

Grote brand in graan zorgt voor overlast

Een grote brand in een graanveld in het Groningse Wedde heeft zaterdag voor overlast op een naburige camping gezorgd. Een deel van de camping is ontruimd. Enkele mensen hebben mogelijk rook ingeademd.

De brandweer schaalde op naar 'Zeer grote brand GRIP ' en kwam met meerdere eenheden naar de brand in het graan. De brand dreigde over te slaan naar nabijgelegen camping Wedderbergen. De camping stond al snel volledig in de rook.

Bij de brand kwamen grote rookwolken vrij. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De rook trok ook over de N368, om deze reden werd deze weg afgesloten.

Omdat de rookwolken over de camping trokken hebben meerdere mensen mogelijk rook ingeademd. Er zijn 6 ambulances naar de camping gekomen die de personen die last kregen van hun ademhaling hebben onderzocht.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 11°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 9°
  10 %
 • Zondag
  26° / 12°
  20 %
Meer weer