Première HyCare melkveestal in Knegsel

De primeur van de eerste HyCare stal voor melkvee heeft Jos Seuntiëns in Knegsel. Op 14 juni wordt deze stal officieel geopend.

Premi%C3%A8re+HyCare+melkveestal+in+Knegsel
© schippers

De koeienstal is uitgerust met de op hoge gezondheidsstatus gerichte aanpak van MS Schippers. Naast extra rendement en een langere levensduur moet HyCare de melkveehouder meer werkplezier opleveren. De eerste HyCare Melkvee Rendementsstal wordt officieel geopend door ZLTO-voorzitter Hans Huijbers.

'Het doel van HyCare is een langer en productiever leven voor het melkvee, door optimale hygiëne en een goede verzorging van de koeien gedurende cruciale periodes', aldus Wilco de Crom, Europees Divisiemanager Rundvee bij MS Schippers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 11°
  20 %
 • Maandag
  20° / 11°
  45 %
 • Dinsdag
  23° / 11°
  20 %
Meer weer