Ingrid Jansen niet herkiesbaar als voorzitter NVV

Ingrid Jansen heeft besloten om zich niet meer verkiesbaar te stellen voor een nieuwe termijn als voorzitter van de NVV. Zij gaat zich volledig richten op de verdere ontwikkeling van de Producenten Organisatie Varkenshouderij.

Ingrid+Jansen+niet+herkiesbaar+als+voorzitter+NVV
© Dirk Hol

'De sector spreekt via de POV met één geluid. De belangenbehartiging ligt bij de POV. De NVV wordt een beheersorganisatie', geeft Jansen aan. 'Door mijn vertrek bij de NVV wordt de nieuwe situatie helder gemarkeerd. Ik blijf mij onverminderd voor de sector inzetten.'

Het NVV-voorzitterschap van Jansen stond in het teken van professionalisering en bij de tijd brengen van de belangenbehartiging van de sector. Het onder één dak brengen van LTO-, NVV- en productschap-activiteiten in de POV-organisatie noemt ze een kroon op het werk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  8° / 3°
  60 %
 • Maandag
  7° / 3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  5 %
Meer weer