Ingrid+Jansen+niet+herkiesbaar+als+voorzitter+NVV
Nieuws
© Dirk Hol

Ingrid Jansen niet herkiesbaar als voorzitter NVV

Ingrid Jansen heeft besloten om zich niet meer verkiesbaar te stellen voor een nieuwe termijn als voorzitter van de NVV. Zij gaat zich volledig richten op de verdere ontwikkeling van de Producenten Organisatie Varkenshouderij.

'De sector spreekt via de POV met één geluid. De belangenbehartiging ligt bij de POV. De NVV wordt een beheersorganisatie', geeft Jansen aan. 'Door mijn vertrek bij de NVV wordt de nieuwe situatie helder gemarkeerd. Ik blijf mij onverminderd voor de sector inzetten.'

Het NVV-voorzitterschap van Jansen stond in het teken van professionalisering en bij de tijd brengen van de belangenbehartiging van de sector. Het onder één dak brengen van LTO-, NVV- en productschap-activiteiten in de POV-organisatie noemt ze een kroon op het werk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  21° / 13°
  50 %
 • Maandag
  25° / 13°
  10 %
 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
Meer weer