POV%2Dleden+ontvangen+Nieuwe+Oogst+in+de+bus
Nieuws
© Koen van Wijk

POV-leden ontvangen Nieuwe Oogst in de bus

Als onderdeel van één Varkensgeluid is het voor de POV-leden vanaf 2 juni mogelijk om de Nieuwe Oogst te ontvangen.


Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht omdat het onderdeel uitmaakt van het lidmaatschap. De Nieuwe Oogst verschijnt wekelijks op zaterdag en bevat nieuws en achtergronden over de gehele land- en tuinbouw. Ook wordt er zes keer per week een digitale nieuwsbrief van Nieuwe Oogst verstuurd.

De POV komt binnenkort ook met een eigen ledenblad dat per kwartaal verschijnt. Hierin staat onder andere nieuws over de POV, de onderwerpen waar de POV-regio’s mee bezig zijn en geeft inzicht in hoe er binnen de varkenssector wordt samengewerkt om te komen tot verdere de vitalisering van de varkenshouderij.

POV-leden die de nieuwsvoorziening in de vorm van de Nieuwe Oogst niet willen ontvangen, kunnen dat via een mail naar info@pov.nl kenbaar maken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  24° / 17°
  10 %
 • Donderdag
  22° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  24° / 11°
  10 %
Meer weer