Tuinder+biedt+dak+aan+voor+panelen+energieco%C3%B6peratie
Nieuws
© Energiecooperatie Pijnacker-Nootdorp

Tuinder biedt dak aan voor panelen energiecoöperatie

Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp heeft met Harry Wubben een intentieovereenkomst getekend voor de opwekking van zonne-energie. De wens is om de schuur van Harry Wubben Flowers aan het einde van dit jaar te voorzien van duizend zonnepanelen.

De energiecoöperatie wil bewoners uit Pijnacker-Nootdorp via dit dak de mogelijkheid bieden zelf energie op te wekken. Het tekenen van deze overeenkomst vormt daarbij een grote stap.

Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp is op 13 april opgericht. De coöperatie heeft tot doel om lokaal duurzame energie op te wekken. Zij doet dit door gezamenlijk te investeren in zonnepanelen. Inwoners en bedrijven kunnen zich daar dan op inschrijven door zonneaandelen te kopen.

Tarief

Harry Wubben ondersteunt het initiatief van de energiecoöperatie graag. De tuinder aan de Langelandseweg in Nootdorp is gespecialiseerd in het telen van Troschrysanten en Funny Santini's.

De energiecoöperatie maakt gebruik van de 'regeling verlaagd tarief'. Met deze regeling krijgen leden van een coöperatie een belastingkorting op zijn of haar energienota voor de door het lid opgewekte duurzame elektriciteit.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  18° / 10°
  10 %
Meer weer