Vijfde+editie+AgroTechniek+Holland+in+de+startblokken
Nieuws
© Han Reindsen

Vijfde editie AgroTechniek Holland in de startblokken

De vijfde editie van AgroTechniek Holland is dit jaar van 12 tot en met 15 september in Biddinghuizen.

'De acquisitie voor de vijfde editie van het tweejaarlijkse evenement AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is gestart en de eerste inschrijvingen voor dit inmiddels beproefde outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie zijn al binnen', zegt beursmanager Willem Bierema.

Van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september 2018 wordt alles wat boeren boeit, getoond aan iedereen die werkzaam is in de landbouw. Elke editie van AgroTechniek Holland is goed voor circa 400 exposerende merken en zo'n 50.000 bezoekers.

Trekkerparcours

Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines worden beproefde onderdelen zoals de innovatieprijs Bronzen Sikkel en het Trekkerparcours, waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen, wegens succes geprolongeerd.

Op het demoterrein van 40 hectare naast het beursterrein kunnen bezoekers kennis nemen van relevante machine- en bewerkingsdemonstraties. Ook is er aandacht voor precisielandbouw, door deelnemers die onder de noemer 'precision farming' landbouwtechnieken van de toekomst tonen in demonstraties en op hun stands.

Nieuwste machines

Op deze manieren komen alle nieuwste machines, technieken en trends in de landbouwmechanisatie in exposities en demonstraties letterlijk weer tot leven op dit agro-evenement. AgroTechniek Holland wordt in nauwe samenwerking met vele partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd.

De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland, de beursorganisatie die 100 procent eigendom is van Fedecom, de fusie-organisatie van Federatie Agrotechniek en COM.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  19° / 8°
  20 %
 • Zondag
  20° / 10°
  40 %
 • Maandag
  17° / 12°
  70 %
Meer weer