Tuinrozensector+start+promotiecampagne
Nieuws
© Anthos

Tuinrozensector start promotiecampagne

De sector start een promotiecampagne voor tuinrozen. Tot op heden hebben zich 21 ondernemers aangemeld die de schouders onder het promotieplan willen zetten.

Daarmee is de minimumgrens van 20 deelnemers gepasseerd. Doel van de promotie, die wordt uitgevoerd door iBulb, is rozen in tuinen en openbaar groen in binnen- en buitenland goed op de kaart te zetten.

Het afgelopen jaar hebben rozenkwekers, veredelaars, rosaria en andere rozenprofessionals achter de schermen gewerkt aan het promotieplan. De laatste weken stonden vooral in het teken van het werven van deelnemers. Op korte termijn komen de initiatiefnemers bijeen om de opstart te bespreken.

Website

Een website in vier taalversies met kennis en informatie wordt de basis van alle promotieactiviteiten. Sociale media zijn eveneens onderdeel van het promotieprogramma. Een ander initiatief is het jaarlijks plaatsen van nieuwe sfeerbeelden van rozen in de beeldbank.

De rozenpromotie is een activiteit van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen. De bijdrage is 800 euro per jaar en deelnemers committeren zich voor minimaal twee jaar aan het initiatief.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  10° / 2°
  10 %
Meer weer