LTO%2Dorganisaties+bieden+gezamenlijk+verzekeringen+aan
Nieuws
© Twan Wiermans

LTO-organisaties bieden gezamenlijk verzekeringen aan

LTO Noord, ZLTO en LLTB gaan gezamenlijk verzekeringen aanbieden aan boeren en tuinders. Ze hebben daarvoor de activiteit LTO Verzekeringen opgestart.

De LTO-organisaties nemen dit initiatief om de verzekerbaarheid van de sector op langere termijn te kunnen waarborgen. LTO Verzekeringen is ondergebracht binnen de holding LTO Bedrijven, een gezamenlijke bedrijfsactiviteit van de LTO-organisaties.

Agrariërs kunnen bij LTO Verzekeringen terecht voor al hun verzekeringsvraagstukken. 'Ondernemers hebben te maken met lastige verzekeringsvraagstukken, zoals bij asbest en extreem weer. Met LTO Verzekeringen willen we verzekeren voor boeren en tuinders betaalbaar houden in de toekomst', zegt Joop Jorritsma, directeur van LTO Bedrijven.

Hij benadrukt dat samenwerking de meeste kansen geeft op een succesvolle aanpak. 'Daarom past LTO Verzekeringen goed binnen de activiteiten van LTO Bedrijven.'

Geen verrassingen

Jorritsma: 'Boeren en tuinders willen bij het optreden van schade niet voor verrassingen komen te staan. Een onafhankelijk gesprek aan de keukentafel geeft vaak nieuw inzicht en leidt vaak tot besparing en tot een betere dekking. Dit advies kunnen we dankzij onze eigen adviseurs nu bij elke boer en tuinder in heel Nederland geven.'

De bestaande activiteit LTO Noord Verzekeringen gaat op in de nieuwe onderneming. De Boval Groep was reeds betrokken bij voorloper LTO Noord Verzekeringen en participeert ook in LTO Verzekeringen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  11° / 4°
  40 %
 • Zondag
  8° / 4°
  30 %
Meer weer