Geitensector presenteert toekomstvisie

LTO en de Nederlandse Geitenzuivel Organisatie (NGZO) hebben onlangs de toekomstvisie gepresenteerd. Deze staat nu ook online. Binnenkort worden de geitenhouders en zuivelaars geraadpleegd over een duurzaamheidagenda.

Geitensector+presenteert+toekomstvisie
© nieuwe oogst

'Gezond vertrouwen & vertrouwd gezond' luidt de ketenvisie van het Platform Melkgeitenhouderij. De visie is gevormd door gesprekken met 11 partijen van binnen en buiten de keten van de melkgeitenhouderij. Op korte termijn gaat het Platform Melkgeitenhouderij in gesprek met de achterban om de Toekomstvisie Geitenzuivelketen te toetsen.

Acht betrokken spelers uit de geitenketen (vier geitenhouders, vier inzamelaars/verwerkers) zijn op verzoek van het Platform Melkgeitenhouderij op zoek gegaan naar de visie voor de geitenketen. Samen hebben ze gekeken waar de geitenketen staat, wat er van de geitenketen wordt gevraagd en wat de ambitie is die de geitenketen zou moeten hebben.

De visie is gevormd door gesprekken met 11 partijen van binnen en buiten de keten van de melkgeitenhouderij.

Strategische agenda

Op korte termijn gaat het Platform Melkgeitenhouderij in gesprek met de achterban om de Toekomstvisie Geitenzuivelketen te toetsen. Op basis van de reacties stelt het Platform Melkgeitenhouderij de strategische agenda voor de komende jaren vast.

Dit is 15 maart in Heerenveen (Hajé), 19 maart in Heerde (De Keet) en 22 maart in Oirschot ('t Zand). De bijeenkomsten beginnen telkens om 20.00 uur,

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 6°
  95 %
 • Zondag
  11° / 7°
  85 %
 • Maandag
  12° / 9°
  90 %
Meer weer