Claas+Smart+Push%2Dbak+lost+product+geleidelijk
Nieuws
© Claas

Claas Smart Push-bak lost product geleidelijk

Met de hydraulisch verstelbare achterwand van de Smart Push van Claas is de lading gelijkelijk uit de laadbak te duwen. De Smart Push-laadbak past aan de shovels, voorladers en verreikers van de machinefabrikant.

De Smart Push maakt het mogelijk om de laadbak te lossen zonder deze voorover te kantelen. In plaats daarvan wordt het materiaal naar buiten geduwd. In de praktijk betekent dit een hogere loshoogte, wat vooral voor kleinere shovels een voordeel is.

Omdat de laadbak is te legen zonder kantelbeweging, heeft de bestuurder volledige controle over het lossen van het product. Daardoor is bijvoorbeeld een voermengwagen of een biogasinstallatie beter gedoseerd te vullen.

Volume

Het volume van de Smart Push-bak varieert van 1.760 tot 4.100 liter. De bak is ook verkrijgbaar met een bovenklem. De Smart Push-bak is beschikbaar voor alle modellen van de kleine en middelgrote Claas Torion-serie en voor Claas-trekkers met de voorladermodellen FL 80 tot 250.

De bakken zijn te koop via de Claas-dealers en worden gemaakt door van Hesse Metalltechnik in het Duitse Bad Sassendorf.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  36° / 19°
  10 %
 • Donderdag
  37° / 22°
  10 %
 • Vrijdag
  37° / 24°
  20 %
Meer weer