Claas+en+Liebherr+tonen+nieuwe+Scorpion%2Dverreiker
Nieuws
© Claas

Claas en Liebherr tonen nieuwe Scorpion-verreiker

Claas toont in november op Agritechnica in Hannover een compleet nieuwe Scorpion-verreiker. De machine is samen met de nieuwe partner Liebherr ontwikkeld.

Claas is al meer dan twintig jaar succesvol met de productie van verreikers onder de merknaam Claas Scorpion. Twee jaar geleden besloot de landbouwmachinefabrikant om in deze divisie in de toekomst samen te werken met Liebherr.

Van 2005 tot eind 2017 heeft Kramer-Werke voor Claas de verreikers gebouwd. Beide partijen zijn in onderling overleg overeengekomen om de samenwerking in de ontwikkeling en productie van verreikers voor het einde van dit jaar te beëindigen.

Volgend jaar

Op Agritechnica zal Claas het compleet nieuwe Scorpion-assortiment presenteren. De nieuwe Scorpion uit de productie van Liebherr wordt op dit moment getest. De nieuwe modellen zijn vanaf januari volgend jaar verkrijgbaar.

Claas garandeert samen met de verkooppartners een betrouwbare levering van service en onderdelen van alle Scorpion-verreikers in de markt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  13° / 7°
  50 %
 • Woensdag
  8° / 5°
  10 %
 • Donderdag
  10° / 4°
  70 %
Meer weer