Van den Berg Keijsers in Noord-Brabant dealer van Kröger Nutzfahrzeuge

Van den Berg Keijsers in De Rips is per 1 januari officieel dealer van de Kröger Agroline en Terraliner machines voor de landbouw en het grondverzet in Noord-Brabant.

Van+den+Berg+Keijsers+in+Noord%2DBrabant+dealer+van+Kr%C3%B6ger+Nutzfahrzeuge
© Van den Berg Keijsers

Kröger Nutzfahrzeuge is een Duits familiebedrijf gespecialiseerd in het bouwen van uiteenlopende transportvoertuigen voor de landbouw (Agroliner) en het grondverzet (Terraliner).

Het programma bestaat uit aardappel- en graankippers, silagewagens, transportwagens, haakarmcarriërs, grondkippers en dollyassen. Al deze machines kunnen in uiteenlopende versies worden uitgevoerd, waarbij alleen al bij de aardappel- en graankippers 56 verschillende types leverbaar zijn.

Vloeistofdicht

De silagewagens zijn vloeistofdicht waardoor ze naast de inzet tijdens de gras- en maisoogst prima inzetbaar zijn voor graan, bieten, compost of transport van houtsnippers. Door het bijzondere schuifsysteem is in gras tot 30 procent meer mee te nemen in vergelijking met de traditionele silagewagen.

De universele transportwagen is geschikt voor het transporteren van kisten of andere stukgoederen. De wagen is robuust gebouwd en uitstekend geschikt voor hoge snelheden. De grondkippers zijn leverbaar in halfpipe of rechthoekige uitvoeringen en naar wens in Hardoxx-uitvoering.

Haakarmsysteem

Alle haakarmcarriërs zijn uitgerust met het Meiller-haakarmsysteem en leverbaar in 20, 25 of 30 tons uitvoering. Daarbij zijn specifieke wensen van de klant mogelijk, zoals luchtdrukwisselsysteem, topdruk- of trekcilinder en hydraulische aandrijving van de mestpomp.

Bovenstaande machines zijn leverbaar in tandem- of tridemuitvoering, met starre, naloop of gedwongen besturing, met verschillende veersystemen, uiteenlopende bandenmaatbreedte en hoogtes (ook 30.5') en (led)verlichting.

Luchtremmen

Alle voertuigen voldoen aan de Voorschriften voor Getrokken Voertuigen zoals deze per 1 januari 2018 in Nederland van kracht zijn geworden. Dit houdt onder andere in luchtremmen en een maximale opbouwbreedte van 2.55 meter.

Deze week heeft het team van Van den Berg Keijsers zijn eerste training op het hoofdkantoor in Rechterfeld (Duitsland) gehad en zich verder verdiept in de machines.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  10° / 5°
  30 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  30 %
 • Zaterdag
  10° / 6°
  55 %
Meer weer