Provincie Gelderland biedt pachtgrond aan

Provincie Gelderland biedt met ingang van 1 februari ongeveer 1.000 hectare pachtgrond aan via het onlineplatform pachtgrond.nu.

Provincie+Gelderland+biedt+pachtgrond+aan
© William Hoogteyling

De inschrijving voor de eerste fase van zo'n 650 hectare sluit op 15 februari om 14.00 uur, meldt de provincie. Op pachtgrond.nu kunnen alle objecten worden geraadpleegd. Hier kunnen geïnteresseerden per object een omschrijving, een kaart en de gebruiksvoorwaarden vinden. Alle gegevens zijn ook gebundeld in een brochure, die via het platform kan worden gedownload.

Na het aanmaken van een account kunnen deelnemers via het digitale inschrijfformulier van elk object een bod uitbrengen. Bieden kan onbeperkt en kosteloos, aldus provincie Gelderland.

Derde jaar

Gelderland regelt voor het derde jaar op rij de uitgave van haar pachtgronden via het onlineplatform. Pachtgrond.nu is in 2011 door Saltus Beheer opgericht. Het doel van het platform is om vraag en aanbod van pachtgrond bij elkaar te brengen. De afgelopen twee jaar zijn er door verschillende grondeigenaren ongeveer 540 objecten verpacht met een gezamenlijke omvang van ruim 2.000 hectare.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer