Lovende+woorden+voor+Wageningen+Plant+Research
Nieuws
© Eigen Foto

Lovende woorden voor Wageningen Plant Research

Een commissie van experts is lovend over de kwaliteit, het enthousiasme, de professionaliteit en de werkwijze binnen Wageningen Plant Research.

Eind december 2017 heeft de visitatiecommissie haar bevindingen over de business units van Wageningen Plant Research gerapporteerd. Vanuit de bevindingen en aanbevelingen volgt in de komende maanden een implementatieplan.

Alle Business Units zijn beoordeeld op de onderdelen kwaliteit, impact en levensvatbaarheid. De visitatiecommissie prijst het functioneren van Wageningen Plant Research. Uitdagingen liggen er op het gebied van continuïteit en consolidatie.

Kennisketen

Wageningen Plant Research staat (internationaal) hoog aangeschreven, vervult een belangrijke rol in de kennisketen en draagt bij aan het 'merk' Wageningen. Er is een goede relatie tussen de behoeften vanuit de maatschappij en industrie en betrokkenheid vanuit politiek en publiek.

De commissie meent dat alle medewerkers van Wageningen Plant Research trots mogen zijn om onderdeel uit te maken van deze organisatie. Volgens de commissie dragen onderzoek en medewerkers van Plant Research daadwerkelijk bij aan onder andere het leiderschap van de onderzoeksinstelling.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 14°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
Meer weer