Geen+nieuwe+deelnemers+pilot+evenwichtsbemesting
Nieuws
© Mariska Bloemberg-van der Hulst

Geen nieuwe deelnemers pilot evenwichtsbemesting

De pilot evenwichtsbemesting fosfaat (BEP) wordt dit jaar alleen opengesteld voor de bestaande deelnemers en enkele van project Koeien & Kansen.

De bestaande deelnemers kunnen zich aanmelden voor de BEP-pilot 2018, waarna ze de tijd hebben om de KringloopWijzer uiterlijk 15 februari in te dienen. Net als afgelopen jaar zal DMS Advies de Ingediende KringloopWijzer 2017 controleren.

Bij goedkeuring is het streven dat de deelnemers uiterlijk in april een beschikking ontvangen voor bedrijfsspecifieke fosfaatbemesting via RVO. Het deelnemen aan de BEP-pilot (of BEN- en BES-pilot) heeft géén nadelige gevolgen voor een mogelijke deelname aan de nieuwe pilot 'KringloopWijzer en fosfaatrechten.

Verlenging

De BEP pilot eindigde officieel eind 2017. Betrokken partijen zijn akkoord met verlenging van de pilot voor bestaande deelnemers. De pilot wordt gefinancierd met de eigen bijdrage van deelnemers en een bijdrage van ZuivelNL.

De bestaande deelnemers krijgen per mail bericht met een link naar het aanmeldformulier om zich, indien gewenst, opnieuw aan te melden voor de BEP-pilot in 2018.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  25° / 12°
  10 %
 • Dinsdag
  28° / 12°
  10 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer