Klant+tevredener+over+Bloembollenkeuringsdienst
Nieuws
© Koos v.d. Spek

Klant tevredener over Bloembollenkeuringsdienst

Klanten van de Bloembollenkeuringsdienst (BKD) zijn tevredener over de organisatie dan vijf jaar geleden.

Het aantal klanten dat BKD aanbeveelt is toegenomen en 60 procent van de bedrijven die diensten van het bedrijf afneemt, ziet het BKD-certificaat als kwaliteitsgarantie voor hun bloembollen, meldt BKD. Volgens de dienst zijn bollentelers erg positief over de buitendienst en scoren deskundigheid en vakmanschap van de keurmeesters hoog.

Er zijn ook wanklanken over de BKD. Klanten zijn veel minder tevreden over de systemen van de dienst. Zij hebben duidelijk aangegeven dat de organisatie de digitale systemen, met name DKL en Ketenregister, moet verbeteren.

Investering

De keuringsdienst zegt fors in te zetten om dit te waar te maken. De BKD zegt recent te zijn gestart met een aanpak van de digitale systemen. 'Met deze investeringen en extra inzet in het komende jaar gaan wij onze dienstverlening verbeteren', zegt een woordvoerder.

In oktober is het klanttevredenheidsonderzoek onder de digitaal aangesloten klanten uitgevoerd. Honderddertig klanten hebben hieraan meegedaan.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  31° / 21°
  80 %
 • Vrijdag
  27° / 20°
  80 %
 • Zaterdag
  25° / 19°
  50 %
Meer weer