CLM haalt bezem door middelenkast

CLM is momenteel bezig met de actie 'bezem door de middelenkast' in het oostelijk deel van de provincie Gelderland. Woensdag bracht Dirk Keuper van CLM een bezoek aan akkerbouwer Ben Hasselo uit Eibergen. 'We controleren zijn middelenkast. Daarbij kijken we naar de middelen die nog gebruikt mogen worden en welke niet.'

Hasselo: 'Ik houdt zelf wel redelijk goed bij wat er allemaal in de kast staat maar ik had toch nog een paar middelen die niet meer gebruikt mogen worden. Als we het dan op deze manier op kunnen schonen is mooi.'

CLM heeft de actie inmiddels op meerdere plekken in Nederland uitgevoerd. Keuper: 'We komen controleren maar we deen geen boetes uit. Het doel van de actie is om op een laagdrempelige en een eenvoudige manier voor afvoer te zorgen.' Hasselo: 'Je hoeft echt niet bang te zijn voor een boete, de mensen komen en zorgen dat de middelen die niet meer goed zijn kunnen worden opgeruimd.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  6° / -6°
  10 %
 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  10 %
Meer weer