Agrifirm wil milieu-impact middelen verminderen

Royal Agrifirm Group wil een aanzienlijke vermindering van de milieu-impact van gewasbeschermingsmiddelen op het boerenerf. Daarom kwamen vrijdag 150 deelnemers uit alle schakels van de voedselketen bij elkaar om dit te realiseren en te praten over de toekomst van de landbouw. Het thema van de dag was 'Gaan we de grens over?'

Agrifirm+wil+milieu%2Dimpact+middelen+verminderen
© Nieuwe Oogst

'Wij helpen boeren en telers met aantoonbaar effectief advies en innovatieve oplossingen voor gezonde en weerbare gewassen met een minimale invloed op mens en milieu', zegt directievoorzitter Dick Hordijk van Royal Agrifirm Group.

'Als investeringen in duurzaamheid niet leiden tot lagere kosten, is het belangrijk dat alle schakels in de keten hieraan bijdragen. Alleen dan kunnen boeren en telers onderdeel zijn van de oplossing voor maatschappelijke uitdagingen, zoals de productie van duurzaam, veilig en voldoende voedsel, en het behoud van de biodiversiteit.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer