Nieuwe+aanbevolen+rassen+voor+Engels+raaigras
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Nieuwe aanbevolen rassen voor Engels raaigras

Op de Aanbevelende Rassenlijst 2018 zijn zes nieuwe voedertype rassen van Engels raaigras opgenomen. Dat meldt Commissie Samenstelling Aanbevelende Rassenlijst (CSAR).

De rassen zijn voor het eerst opgenomen in de N-rubriek (nieuw aanbevolen). Bij het Engels raaigras, laat doorschietend (weidetype), tetraploïde rassen zijn nieuw Barganza ( Barenbrug Holland B.V., Nijmegen), Thegn (DLF B.V., Kapelle).

Bij het Engels raaigras, middentijds doorschietend (laat hooitype), tetraploïde rassen AberGain (Vandinter Semo B.V., Scheemda), Barojet (Barenbrug Holland B.V., Nijmegen) en Magena (DLF B.V., Kapelle) en Velonit (DLF B.V., Kapelle).

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  30° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  32° / 19°
  40 %
 • Vrijdag
  28° / 19°
  70 %
Meer weer