Terra+MBO%2Ddag+Noordbroek+afgelast
Nieuws
© bij persbericht

Terra MBO-dag Noordbroek afgelast

De zevende editie van de Terra MBO-dag op maandag 11 september in Noordbroek is vanwege de te verwachten weersomstandigheden afgelast.

Voor deze dag, in samenwerking met Claas-dealers, stonden maaien, schudden, harken, ploegen, cultiveren, eggen en zaaien op het programma. Dit zijn werkzaamheden die minder goed passen bij natte percelen. Vooral vandaag zou het veel regenen in de Groningse plaats, maar de komende dagen wordt ook regen verwacht.

Het was de bedoeling dat ongeveer 125 mbo-studenten van Terra MBO van de vestigingen in Groningen, Emmen en Winschoten en leerlingen van het vmbo van de Campus Winschoten in Noordbroek aan de slag zouden gaan.

Bedrijven

Bedrijven die dit jaar zouden meewerken aan deze praktijkdag, zijn Geertsema Mechanisatie uit Munnekezijl, John Breider Mechanisatie uit Hellum, De Vries Mechanisatie uit Beilen, Robertus Mechanisatie uit Tweede Exloërmond en Kamps de Wild uit Zevenaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 10°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 7°
  10 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  30 %
Meer weer