Standruimte PotatoEurope 2017 bijna volgeboekt

Meer dan 260 standhouders hebben zich al aangemeld om deel te nemen aan de vakbeurs tijdens PotatoEurope 2017 op 13 en 14 september in Emmeloord.

Standruimte+PotatoEurope+2017+bijna+volgeboekt
© Nieuwe Oogst

'Slechts hier en daar is nog een gaatje voor een laatste deelnemer die zich wil aanmelden', aldus directeur Paulien Hoftijzer van beursorganisator DLG Benelux. De standhouders die deelnemen aan de komende PotatoEurope zijn volgens Hoftijzer afkomstig uit achttien landen. Zij schat het aandeel buitenlandse deelnemers op ongeveer 60 procent.

De voorbereidingen voor PotatoEurope 2017 zijn in volle gang. Hoftijzer meldt dat ten opzichte van vorige edities in Emmeloord de machinedemonstraties opnieuw zijn uitgebreid en dat er continu kennissessies worden aangeboden in een speciaal daarvoor ingerichte congresruimte.

Jonge mensen interesseren

'Dit jaar worden onder meer in samenwerking met het Agrofoodcluster in Emmeloord speciale studentensessies gehouden tijdens PotatoEurope. Belangrijk doel van het aardappelbedrijfsleven is jonge mensen interesseren voor studie en werk ten behoeve van de aardappelsector', legt Hoftijzer uit.

Voor het totale evenement hoopt de organisatie op zo'n 15.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Vier jaar geleden trok PotatoEurope nog ongeveer 12.500 belangstellenden uit in totaal 53 landen naar Emmeloord.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 8°
  80 %
 • Zondag
  11° / 2°
  10 %
 • Maandag
  11° / -2°
  0 %
Meer weer