Torro+verstekrooier+van+Dewulf+te+zien+op+Potato+Europe
Nieuws
© Dewulf

Torro verstekrooier van Dewulf te zien op Potato Europe

Dewulf breidt zijn gamma uit met een tweerijige getrokken bunkerverstekrooier die luistert naar de naam Torro. De nieuwe rooier wordt officieel onthuld op Potato Europe 2017.

De rooier is een compacte, lichte verstekrooier die productkwaliteit garandeert en rooicapaciteit combineert met een minimale vraag aan trekkervermogen. In de aanloop naar de beurs belooft Dewulf meer details over zijn nieuwe machine vrij te geven via sociale media.

De tweerijige getrokken bunkerverstekrooier Torro zet sterk in op de productkwaliteit van de aardappel tijdens het rooien. De lichte machine is daarom uitgerust met tal van innovatieve features voor zijn segment. Dit jaar wordt een beperkte voorserie gebouwd. In 2018 gaat de Torro vol in productie.

Sociale media

Wie benieuwd is naar dit staaltje techniek, kan in de komende weken terecht op de socialemediakanalen van Dewulf. Via berichten op Facebook en Twitter zal het bedrijf wekelijks een tip van de sluier over Torro oplichten. Daarnaast is er een speciale webpagina gelanceerd die toegang geeft tot de eerste bewegende beelden van Torro in actie op een proefveld: http://innovation.dewulfgroup.com/nl/torro.

De nieuwe Torro zal aanwezig zijn op Potato Europe 2017, op 13 en 14 september in Emmeloord. Geïnteresseerden in de nieuwste telg binnen het Dewulf-gamma kunnen tijdens de beurs hun ogen de kost geven.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  40 %
 • Zondag
  8° / 4°
  30 %
Meer weer