Helft standruimte PotatoEurope al geboekt

Beursorganisator DLG Benelux meldt dat er veel belangstelling van bedrijven en organisaties is voor deelname aan PotatoEurope 2017.

Helft+standruimte+PotatoEurope+al+geboekt
© Nieuwe Oogst

De helft van de beschikbare standruimte op de aardappelvakbeurs is inmiddels al vastgelegd. PotatoEurope 2017 wordt op 13 en 14 september gehouden in Emmeloord. Vier jaar geleden was Emmeloord ook het toneel van PotatoEurope. Toen kwam het bezoekersaantal op 15.000 en deden bijna 250 standhouders mee aan het internationale evenement.

Het thema van de komende editie van PotatoEurope is 'Potato feed & meet the world'. Het heeft alles te maken met de belangrijke rol van aardappel als voedingsgewas wereldwijd. Dit jaar wordt daarnaast veel aandacht besteedt aan de mogelijkheden en praktische toepassingen van precisielandbouw.

Demonstraties met drones

DLG Benelux kondigt onder meer aan dat er grote praktijkdemonstraties komen rond de inzet van drones in de teelt. Duidelijk moet worden welk voordeel de verzamelde digitale informatie concreet oplevert in de teelt. Daarnaast zijn er de gebruikelijke machinedemonstraties en kunnen bezoekers diverse proefvelden bekijken.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer