PPA Group en Eriva zetten PPA Potato op

PPA Group en Eriva zijn op basis van gelijkwaardigheid een samenwerking aangegaan in PPA Potato. Beide partijen zijn daarin voor de helft aandeelhouder. De intentie is om met ingang van de oogst 2018 de activiteiten van Eriva onder te brengen in PPA Potato.

PPA+Group+en+Eriva+zetten+PPA+Potato+op
© Han Reindsen

Een van die activiteiten is een onafhankelijke aardappelpool. Directeur Sjaak Ermers van Eriva zal met ingang van oogst 2018 medepoolbeheerder worden van PPA Potato. Behalve voor de verkoop van poolaardappelen wordt hij verantwoordelijk voor de financiële en administratieve afwikkeling van de aardappelpool.

Als aandeelhouder vervult Ermers ten aanzien van oogst 2017 een adviserende rol binnen de aardappelpool PPA Potato. PPA staat voor Professional Partners in Agribusiness en is een agrarisch bemiddelingsbureau. Eriva staat voor ERmers In- en Verkoop Akkerbouwproducten. Beide bedrijven zijn gevestigd in Flevoland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  22° / 12°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 11°
  50 %
 • Woensdag
  18° / 8°
  30 %
Meer weer