Met uitgekiende communicatie achterban beter bereiken

Zo, de Tweede Kamerverkiezingen zijn achter de rug. Fijn dat we niet elke avond alleen maar politici op televisie zien die gouden bergen beloven.

Ik ben benieuwd of een nieuw kabinet onze roep om verandering – en dus een eigen minister van Landbouw – wil horen en gaat uitvoeren. Laten we samen druk blijven uitoefenen op Den Haag de komende formatie. Dit vergoot de kans om ons doel te bereiken.

En dan de verandering binnen ons eigen LTO Nederland. Ik heb de laatste weken gemerkt dat dit voor veel vragen zorgt. Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om nogmaals te benadrukken dat de roep vanuit onze eigen achterban en politiek de laatste jaren zeer luid en duidelijk was: er moet weer een sterk LTO Nederland komen. Ook onze ketenpartijen vragen hierom.

Een duidelijk signaal, waar we goed naar hebben geluisterd. We hebben in goed overleg – dat trouwens niet altijd eenvoudig was – gezocht naar een oplossing. We zijn als drie regionale organisaties LTO Noord, ZLTO en LLTB bereid de komende jaren veel geld te steken in deze nieuwe organisatie.

De kritiek op sommige ideeën wordt zeker besproken en waar nodig worden ideeën aangepast en verbeterd. Onze intenties zijn oprecht met het doel tot een verbeterde en doeltreffende landbouworganisatie te komen. Een krachtige organisatie die het hoofd biedt aan de al maar luider wordende en vaak onterechte kritiek uit de samenleving en media.

Het wordt tijd dat we met een uitgekiende communicatie de samenleving, de politiek, de media en niet te vergeten onze achterban beter gaan bereiken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  19° / 10°
  20 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  20 %
Meer weer