B. Naaktgeboren Tollebeek partner van Drainr en Scrapr

Landbouwmechanisatiebedrijf B. Naaktgeboren in Tollebeek is per maart de verkooppartij van de Drainr en Scrapr, machines voor een betere afwatering.

B%2E+Naaktgeboren+Tollebeek+partner+van+Drainr+en+Scrapr
© Eigen Foto

Met deze deal wordt de verkoop, marketing en voorraadbeheer overgeheveld van VHM naar B. Naaktgeboren. De productie van beide machines blijft bij VHM. Hiermee is B. Naaktgeboren aanspreekpunt voor de handel van de Drainr en Scrapr.

De machines zijn in 2010 door Van Hees Machinery ontwikkeld met als doel om efficiënte afwatering te realiseren. De Drainr zorgt voor het optimaal functioneren van drains, de Scrapr wordt ingezet voor doeltreffende afwatering op de koppakker.

Logische stap

B. Naaktgeboren was de eerste dealer die de machines verkocht. 'Het is dan ook een logische stap om de complete verkoop bij B. Naaktgeboren neer te leggen. In de ontwikkeling van nieuwe machines zijn zij een belangrijke partner', zegt Bas van Hees van VHM.

Dammie Hulsebosch, directeur B. Naaktgeboren: 'We bieden onze klanten kwaliteitsproducten en een zo divers mogelijk aanbod. Daar passen deze machines heel goed bij. Het partnerschap geeft veel ruimte in werkgebied.' De verkoopkanalen van de andere VHM-machines blijven ongewijzigd.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer