Boerenboeket voor Yvon Jaspers op Valentijnsdag

Namens alle boeren en tuinders van Nederland is Yvon Jaspers vanmiddag, op Valentijnsdag, getrakteerd op een enorme bos rode rozen.

Om haar te bedanken dat ze de liefde op het boerenerf brengt én omdat ze met het programma 'Boer zoekt Vrouw' zoveel liefde overbrengt over het boerenleven, met alles wat daarbij komt kijken.

'Als Nederlandse boeren en tuinders zijn wij ontzettend blij met haar en waarderen we het enorm hoe ze de agrarische sector positief neerzet en de trots van elke boer en tuinder uitdraagt', vertelt Suzanne Ruesink, melkveehouder en voorzitter van het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt.

'Daarom is ze op de dag van de liefde, Valentijnsdag, door ons verrast en in het zonnetje gezet. We hopen dat ze nog heel lang boeren liefde blijft brengen en de passie voor het vak blijft uitdragen.'

Boerenvak

Ook Wessel van Olst, fruitteler en bestuurder van de Land- en Tuinbouworganisatie Noord in regio Oost, is lovend over de liefde die Yvon uitstraalt door de deelnemers aan BZV en het boerenvak. 'Je ziet aan alles dat Yvon ons een warm hart toedraagt', zegt Van Olst. 'Ze laat in alle eerlijkheid zie hoe ons leven eruit ziet en hoe we ons vak uitoefenen.'

Yvon Jaspers was blij met de rozen 'Ik heb nog nooit zulke mooie rozen gezien. Boeren hebben zoveel stijl en smaak, dat had ik niet achter ze gezocht.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  40 %
 • Zondag
  8° / 4°
  30 %
Meer weer