Veiling+Rhein%2DMaas+verkoopt+Fairtrade
Nieuws
© Veiling Rhein-Maas

Veiling Rhein-Maas verkoopt Fairtrade

Veiling Rhein-Maas in het Duitse Herongen is vorige week gestart met de verkoop van Fairtrade rozen.

Kweker Van der Deijl Roses uit Noordwijk voert de speciale rozen aan voor de klokken van de Duitse veiling. Het bedrijf is daarmee de eerste aanvoerder die Fairtrade gecertificeerde producten bij Veiling Rhein-Maas aanbiedt. De rozen worden in Ethiopië en Ecuador geproduceerd.

Het aanbod aan grootbloemige rozen van Van der Deijl zal in de nieuwe veilgroep 'Rozen Fairtrade' worden verkocht. Dagelijks komen tussen drie en vijf stapelwagens met Fairtrade rozen in de lengtes van 70 centimeter en langer bij Veiling Rhein-Maas voor de klok.

Klantenonderzoek

'Deze assortimentsaanvulling is voor ons niet alleen een reactie op de resultaten van het vorig jaar gehouden klantenonderzoek, maar ook een stap om aan de stijgende vraag naar duurzaam geproduceerde producten te voldoen', licht Martijn van Haastert, hoofd kwaliteitscontrole bij Veiling Rhein-Maas, toe.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 14°
  70 %
 • Zondag
  24° / 17°
  50 %
 • Maandag
  23° / 16°
  50 %
Meer weer