De Groot en Slot beste kweekbedrijf groentezaden

Zaadfirma De Groot en Slot in Broek op Langedijk is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Groentezaadveredeling.

De+Groot+en+Slot+beste+kweekbedrijf+groentezaden
© Haijo Dodde

Het bedrijf heeft zich volgens de nominatiecommissie van de award ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. De commissie omschrijft De Groot en Slot als een mooi familiebedrijf dat al drie generaties de kunst van uienselectie beheerst.

De jury die verantwoordelijk is voor de uitverkiezing van De Groot en Slot constateert dat de zaadfirma samen met partner Bejo Zaden is uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van uit en ui-gerelateerde gewassen. Om deze positie te handhaven heeft De Groot en Slot als onderneming contacten met universiteiten en instituten over de hele wereld.

Strenge selectiecriteria

De waardering is volgens de jury meer dan genoeg om De Groot en Slot uit te roepen tot winnaar van de Nationale Business Succes Award 2016 in de categorie Groentezaadveredeling. Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  19° / 15°
  60 %
 • Donderdag
  20° / 13°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer