The+Greenery+sluit+nieuwe+lening+af+bij+banken
Nieuws
© the Greenery

The Greenery sluit nieuwe lening af bij banken

De hoofddirectie van The Greenery heeft een nieuwe financieringsovereenkomst gesloten met Deutsche Bank, Rabobank en DLL.

De nieuwe faciliteiten voorzien The Greenery in de huidige financieringsbehoefte en de financiering van haar strategische doelen.

Dat heeft The Greenery donderdag bekend gemaakt. De kern van de nieuwe financiering is een debiteurenfaciliteit van 40 miljoen euro. Daarnaast bestaat de faciliteit uit een kredietlijn van 20 miljoen euro en een garantiefaciliteit van 10 miljoen euro. De financieringsovereenkomst is afgesloten voor een periode van drie jaar, met een optie om twee keer met een jaar te verlengen.

'Met deze nieuwe financiering sluit The Greenery een periode van herstructurering af, waarbij schulden zijn afgebouwd en niet-kernactiviteiten zijn verkocht. We zijn blij dat deze drie gerenommeerde financiers vertrouwen hebben getoond in een gezonde financiƫle toekomst voor The Greenery', zegt Philip Limvers, CFO van The Greenery.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 12°
  40 %
 • Dinsdag
  19° / 13°
  70 %
 • Woensdag
  17° / 11°
  60 %
Meer weer