Verver Export bouwt kas in Alton

Groenhandelaar Verver Export is gestart met de bouw van een vestiging op glaslocatie Alton in Heerhugowaard. Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.

Verver+Export+bouwt+kas+in+Alton
© Peter van Aalst

Verver is exporteur van groenconcepten met bloembollen, vaste planten en éénjarige planten voor parken. De vestiging op Alton wordt voorzien kassen met kantoorruimte en loading docks.

Vanwege groei en het besluit om zelf de teelt van potplanten ter hand te nemen, is Verver Export op zoek gegaan naar een nieuwe vestigingslocatie. Verver Export is momenteel nog gevestigd in Ursem, waar het bedrijf 7.000 meter bedrijfsruimte huurt. Bij Verver Export werken internationaal 27 fte.

Dynamiek

Directeur Tijmen Verver: 'De dynamiek van het Altongebied trekt ons. Bedrijven werken samen om sterker te staan. Daar willen we graag deel van uitmaken. We zijn het tweede bedrijf dat zich recentelijk vestigt, ik hoop dat anderen ons volgen.'

'We voelen ons welkom en vanaf het begin goed ondersteund door ontwikkelingsmaatschappij Noord-Holland Noord. Het is voor ons een prima start.'

Herstructurering

Het Altongebied is de afgelopen maanden geherstructureerd om de economische vitaliteit te verbeteren door de ontwikkeling en groei van de bestaande ondernemingen te bevorderen.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer