HZPC beste bedrijf in Aardappelbranche

HZPC is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Aardappelbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie.

HZPC+beste+bedrijf+in+Aardappelbranche
© Nieuwe Oogst

'HZPC weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. De onbetwiste wereldleider als het gaat om de ontwikkeling van pootaardappelen', aldus de jury.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in HZPC een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. 'In een markt die continu in beweging is, weet HZPC uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.'

'Als bedrijf, team en ketenpartner is HZPC een betrouwbare en ambitieuze partner met een passie voor aardappelen', stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. 'Het bedrijf was eerst de beste en grootste in Nederland, daarna volgde Europa en andere landen. Inmiddels mag HZPC zich de grootste in de wereld noemen.'

De jury is van mening dat HZPC moet worden uitgeroepen tot winnaar in de Aardappelbranche. 'Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.'

HZPC heeft wereldwijd driehonderd medewerkers in meer dan tien landen en exporteert pootgoed naar meer dan tachtig landen. De organisatie heeft telers in diverse landen die pootaardappelen leveren van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Maandag
    10° / 6°
    10 %
  • Dinsdag
    9° / 6°
    50 %
  • Woensdag
    9° / 2°
    15 %
Meer weer