Meer+comfort+in+John+Deere+5G%2Dserie
Nieuws
© Eigen Foto

Meer comfort in John Deere 5G-serie

De nieuwste trekkers uit de 5G-serie van John Deere omvatten vier modellen met Fase IIIB-motoren van 3,4 liter met een nominaal vermogen van 75 tot 105 pk.

Deze nieuwe serie is speciaal ontworpen om hoge niveaus van comfort, vermogen, hydraulische prestaties en wendbaarheid te leveren. De trekkerserie is voor klanten die werken in boom- of wijngaarden en voor andere toepassingen waarvoor een smalle spoorbreedte is vereist.

De trekkers van de 5GF-, 5GN- en 5GV-serie bieden klanten de keuze voor een open bedieningsstation of een cabine met een nieuw interieur en knoppenindeling. Deze trekkers hebben een hefcapaciteit van 2.888 kilo.

Achteruitrijhendel

Cabinefuncties omvatten een elektronische handgasknop en een nieuwe achteruitrijhendel, nieuwe linker en rechter consoles, een nieuwe display, 10 procent meer ruimte en een optionele luxe stoel met luchtvering. Bovendien is de draaicirkel van de trekker verbeterd met 15 procent.

De modellen met vierwielaandrijving van de 5GL-serie van 75, 90 en 100 pk hebben een nieuwe smalle cabine af fabriek, een geringe breedte van 1,4 meter en een nieuwe 24F/12R PowrReverser-transmissie. De hefcapaciteit is 2.218 kilo.

Wijngaarden

De 5GL-trekkers zijn vooral geschikt voor pergola-achtige wijngaarden en hebben tevens dezelfde verbeterde hydraulische capaciteit als de andere modellen in het assortiment.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  28° / 12°
  10 %
 • Woensdag
  23° / 12°
  20 %
 • Donderdag
  19° / 13°
  60 %
Meer weer