DOC Kaas brengt weidekaas op de markt

DOC Kaas lanceert in oktober een nieuwe lijn weidekaas gemaakt van Nederlandse weidemelk. Volgens de kaasmaker stijgt de vraagt naar zuivelproducten met het stempel weidemelk.

De weidekaas wordt op de markt gebracht door de nieuwe verkooporganisatie DOC Dairy Partners, eveneens een dochter van DMK GROUP. De afzet van de weidekaas richt zich in eerste instantie op de Nederlandse markt.

De melk voor deze weidekaas wordt geleverd door Nederlandse leden-melkveebedrijven van coöperatie DOC Kaas B.A. waar volledige weidegang wordt toegepast. In eerste instantie betreft het natuurgerijpte Gouda 48+ weidekaas in diverse leeftijden die dit najaar met het weidemelklogo in de schappen ligt bij de supermarkt in Nederland.

Zuid-Amerika

DOC Dairy Partners is een nieuwe verkooporganisatie die na de fusie tussen DMK GROUP en DOC Kaas is opgericht. Vanaf 1 oktober 2016 worden de commerciële activiteiten van DOC Kaas. in deze organisatie ondergebracht. DOC Dairy Partners biedt klanten een breed assortiment zuivelproducten.

Naast een assortiment echte Hollandse kaas met het originele Gouda Holland label gaat de DOC-dochter te zijner tijd ook producten uit het brede zuivelassortiment van DMK GROUP leveren. Focuslanden voor DOC Dairy Partners zijn de Benelux, Frankrijk, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer