LTO wil ervaringen met WWZ weten

LTO roept haar leden op om knelpunten door te geven die ze in hun bedrijfsvoering ervaren als gevolg van de nieuwe Wet werk en zekerheid (WWZ). De praktijkervaringen zijn nodig voor een komend overleg met minister Lodewijk Asscher (SZW).

LTO+wil+ervaringen+met+WWZ+weten
© Veiling Fruitmasters

De Stichting van de Arbeid gaat de ervaringen inventariseren die werkgevers en werknemers in diverse sectoren opdoen met de nieuwe Wet werk en zekerheid. De binnengekomen reacties worden ingebracht in een overleg met het kabinet.

Melden bij Werkgeverslijn

Om ook de situatie in de agrarische sector recht te doen, is het belangrijk dat boeren en tuinders doorgeven waar ze in hun personeelsbeleid belemmeringen ervaren. Dat kan op het mailadres info@werkgeverslijn van de Werkgeverslijn voorland- en tuinbouw.

Minister Asscher heeft toegezegd dat hij nog voor de zomer conclusies zal trekken uit de inbreng van de Stichting van de Arbeid.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer