ANWB: maisdoolhof en museum leukste uitjes

Speelboerderij en Maisdoolhof Malden is het leukste uitje van Gelderland. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het Leukste uitje van Nederland. In Noord-Brabant won het Boerenbondmuseum in Gemert. In Overijssel won kinderboerderij Dondertman.


ANWB%3A+maisdoolhof+en+museum+leukste+uitjes
© anwb

Kinderboerderij Dondertman is een uitgelezen plek voor een kinderverjaardag, schoolreisje, workshop, vergadering/werkoverleg of gewoon een kop koffie drinken op het ruime en gezellige terras, stelt de ANWB.
De ANWB roemt het Maisdoolhof in Malden, omdat het eenvoudig maar meeslepend plezier biedt voor weinig geld. Het mooiste is het doolhof van wel vier voetbalvelden lang.

In het Boerenbondmuseum kunnen bezoekers zien en ruiken hoe het was op een boerderij anno 1900. 'Het biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden, zoals het boerderijgedeelte met levende dieren zoals die waren gehuisvest rond 1900', aldus de ANWB.

Apenheul

Opvallend genoeg won de Apenheul in Apeldoorn niet de prijs voor het beste uitje van Gelderland, maar wel van Nederland. Er was een aparte categorie voor landelijke uitjes.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer