Inno+ overgenomen door Big Dutchman

Inno+ is overgenomen door Big Dutchman uit het Duitse Vechta-Calveslage. Big Dutchman nam alle aandelen over. Inno+-oprichter Maurice Ortmans blijft directeur en werkzaam in dezelfde functie.

Inno%2B+overgenomen+door+Big+Dutchman
© logo innoplus

Inno+ levert luchtwassers en duurzame energiesystemen voor de intensieve veehouderij. Het bedrijf uit Panningen was al langer op zoek naar een strategische partner waardoor blijvend geïnvesteerd kan worden in nieuwe systemen voor een duurzame, diervriendelijke en rendabele varkens- en pluimveehouderij.

Internationalisering

Inno+ werd in 2003 door Ortmans opgericht. Het bedrijf ontwikkelde zich in korte tijd tot de Europese marktleider op het gebied van luchtwassen en systemen voor warmteterugwinning voor de intensieve veehouderij. De belangrijkste markten waren tot nu toe Nederland en België.

De laatste jaren heeft Inno+ fors geïnvesteerd in de benodigde DLG-certificering voor de Duitse markt. Om die markt nu daadwerkelijk te betreden is een efficiënt netwerk nodig om haar producten en concepten af te kunnen zetten.

Grootste aanbieder

Big Dutchman en Inno+ vullen elkaar goed aan. Met de producten van Inno+ wordt Big Dutchman de grootste aanbieder van luchtwassers en systemen voor warmteterugwinning in de veehouderij wereldwijd.

Big Dutchman is wereldwijd marktleider in voersystemen en stalinrichting voor de varkens- en pluimveehouderij. Zij biedt Inno+ een netwerk met meer dan 200 verdelers in de wereld. Net als Inno+ is Big Dutchman een familiebedrijf.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer