Inno%2B+en+ForFarmers+organiseren+symposium
Nieuws
©

Inno+ en ForFarmers organiseren symposium

Inno+, ForFarmers en de samenwerkende dierenartsenpraktijken De Oosthof woensdag 27 mei het symposium Het Varken als Kachel.

Tijdens deze bijeenkomst draait alles om een efficiënter gebruik van grondstoffen en energie, het verbeteren van diergezondheid en het beheersen van kosten.

Het hergebruik van dierwarmte speelt een centrale rol tijdens dit symposium dat wordt gehouden in hotel Van Der Valk in Apeldoorn

Voerconversie en diergezondheid verbeteren door warmte terugwinning

Varkensdierenarts Arjan Schuttert van De Oosthof in Eibergen gaat tijdens het symposium in op winterproblemen, hittestress en ziekterisico’s in de varkenshouderij.

Hij vertelt over de specifieke gezondheidsproblemen door het jaar heen en laat zien dat klimaatproblemen, dieren veel energie kosten.

Maurice Ortmans, directeur bij Inno+ in Panningen vertelt over dierwarmte die elke dag, samen met de geventileerde lucht, uw stal verlaat. Inno+ ontwikkelt en levert nieuwe technieken op het gebied van luchtwassen, klimaat en duurzame energie.

Meer informatie en opgeven

Het symposium 'Het Varken als Kachel' wordt gehouden op woensdag 27 mei van 13.30 uur tot 16.30 uur in Hotel Van der Valk, Van Golsteinlaan 20 in Apeldoorn. Aan het symposium zijn geen kosten verbonden. Opgeven kan via de website.

Weer

 • Dinsdag
  24° / 14°
  0 %
 • Woensdag
  30° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  32° / 17°
  40 %
Meer weer