Miedema nieuwe MC-serie transportbanden

Miedema in Winsum lanceert een nieuwe generatie transportbanden, de MC-serie. Deze bestaat uit zowel enkele als duobanden. MC staat in dit geval voor Miedema Conveyor.

Miedema+nieuwe+MC%2Dserie+transportbanden
© eigen foto Miedema

Vanwege de stevige en duurzame constructie noemt Miedema het een meer dan gewone transportband.

Ze hebben een 80 centimeter brede trogband met een bandsnelheid van 40 meter per minuut en een capaciteit van 130 ton per uur.

Als optie is een geïntegreerde vlakstelset leverbaar die met een simpele beweging in- en uitgezet kan worden. Een andere optie is een lamp boven de band voor het lezen van het product.

Twee posities

De dissel kan in twee posities worden geplaatst en kan daardoor steeds met een heftruck worden verplaatst. Aan beide zijden kunnen de banden met een centrale bedieningskast worden bediend.

Ook zijn alle MC machines in standaarduitvoering uitgerust met een Start-Control, dat betekent dat alle machines via een centrale bedieningskast kunnen worden bediend.

Alle machines hebben trommelmotoren en er is te kiezen uit twee vaste snelheden of voor een variabele bandsnelheid. De enkele banden zijn er in lengtes van 6.50, 8.50, 10 en 12 meter. De duobanden in lengtes van 13, 17 en 20 meter.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer