Stalklimaat+op+orde+met+garantieplan
Nieuws
© Pinc

Stalklimaat op orde met garantieplan

Een plan voor een goed onderhouden stalklimaat waardoor de kans op uitval wordt verminderd en, mocht het klimaatsysteem toch uitvallen, betrokkenen direct worden gewaarschuwd. Dat biedt Garantieplan Stal-Klimaat.

PinC Agro lanceert op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Venray het Garantieplan Stal-Klimaat. Daarmee zorgen PinC Agro en haar dealers er naar eigen zeggen voor dat installaties in bedrijf blijven.

Wanneer deze apparatuur onverhoopt toch uitvalt, wordt er altijd iemand ingeseind. Mocht de telefoon niet worden opgenomen, dan belt het systeem de volgende persoon op de lijst.

Het totale concept is ontwikkeld met veehouders, elektro-installateurs, verzekeraars en bedrijven op het gebied van alarmering. Het plan bestaat uit richtlijnen voor aanleg en onderhoud van installaties en een alarmoplossing en is eventueel te combineren met een verzekering.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  27° / 20°
  80 %
 • Zaterdag
  25° / 19°
  80 %
 • Zondag
  26° / 18°
  60 %
Meer weer