Tolsma winnaar 2016 in bewaartechniek

Tolsma Techniek in Emmeloord is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de bewaartechniek.

Tolsma+winnaar+2016+in+bewaartechniek
© Tolsma Techniek

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria.

Volgens de nominatiecommissie heeft Tolsma zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een sterke positionering en een goede reputatie. Het bedrijf is specialist in bewaartechniek voor aardappelen, uien en wortelen.

Innovatieve aanpak

'Tolsma geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van bewaartechniek en klimaatbeheersing en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij hoog scoort op klanttevredenheid', aldus de nominatiecommissie.

Het bedrijf is specialist in bewaartechniek en staat bekend om het automatiseren en optimaliseren van de bewaring van agrarische producten. Tolsma verzorgt het gehele traject van ontvangst, transport, bewaring, bunkeropslag, reiniging, sorteren en verpakken.

Stabiele organisatie

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Tolsma een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen.

'Innovatie is het sleutelwoord bij Tolsma, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar klanten. De door Tolsma ontwikkelde klimaatcomputer Vision Control is een moor voorbeeld van haar innovatief vermogen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer