Teeltprogramma CropVision van AgroVision

AgroVision komt op de markt met CropVision Basis, een teeltregistratieprogramme bedoeld voor de opstartende gebruiker.

Teeltprogramma+CropVision+van+AgroVision
© Nieuwe Oogst

Marco Schreuders, Businessunit-manager teelt van AgroVision, denkt dat er ruimte is voor nog een nieuw teeltregistratieprogramma. Hij stelt vast dat steeds meer telers overstappen van papier naar een digitaal teeltregistratieprogramma.

'Onze bestaande pakketten, Crop en Comwaes, zijn uitgebreid. We wilden daarom voor de telers die starten met automatiseren een passende en eenvoudige oplossing bieden, zodat ze voldoen aan alle wettelijke eisen en certificeringen', zegt Schreuders.

Pilot

Met een groep pilot klanten heeft AgroVision het teeltprogramma CropVision gemaakt. 'Met CropVision maken wij ons productenpalet volledig. CropVision is ontwikkeld voor de opstartende gebruiker', stelt Schreuders.

Voor de ervaren teler biedt AgroVision met CROP en Comwaes volledige teeltsystemen met uitgebreide mogelijkheden. 'Op deze manier kan de teler volledig meegroeien met de producten van AgroVision.'

Bouwplanmodule

CropVision bevat nu volledige teeltregistratie, een grafische bouwplanmodule en uitgebreide controles op gewasbeschermingsmiddelen, waarbij het programma zelfs rekening houdt met toekomstige bespuitingen.

Maar ook Global GAP & voedselveiligheid rapportages, de GewasbeschermingsMonitor, automatisch inlezen bodemonderzoeken van Eurofins BLGG en de mogelijkheid om gegevens te delen met adviseurs en afnemers.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer